پودینگ نان موزی شکلاتی

یک دسر که از نان های بیات می توانید تهیه کنید.

متعلق به دسته های

پودینگ نان موزی شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 5 عدد
  • سفیده تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • شیر: 3 و نیم لیوان
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • پودر کاکائو: 1/2 لیوان
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • موز رسیده خردشده: 2 لیوان
  • نان حجیم یا تست خردشده: 8 لیوان
  • بادام زمینی بوداده و خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • تخم مرغ ها و سفیده های تخم مرغ را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • شیر، شکر قهوه ای، پودر کاکائو، چیپس شکلاتی، وانیل و نمک را اضافه کنید.
  • موز را هم بیفزایید.
  • نان ها را بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند.
  • پودینگ را در یک ظرف چرب شده بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.
  • پودینگ را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
  • سپس فویل را بردارید و بادام زمینی را روی پودینگ بریزید و 25 تا 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
  • بعد از پخت، اجازه دهید 15 دقیقه بماند و خنک شود و بعد سرو کنید.

نکات

این پودینگ را می توانید با نان گندم کامل بیات تهیه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 300 کالری، پروتئین 12.1 گرم، کربوهیدرات 46 گرم، فیبر رژیمی 4.8 گرم، قند 25.7 گرم، چربی 8.9 گرم، چربی اشباع 3.9 گرم، کلسترول 84.6 میلی گرم، ویتامین آ 244.9 واحد، ویتامین سی 2.2 میلی گرم، فولات 38 میکروگرم، کلسیم 173.9 میلی گرم، آهن 2.2 میلی گرم، منیزیم 75.2 میلی گرم، سدیم 305.2 میلی گرم، پتاسیم 429.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید