شیر و خامه را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط مخلوط کرده، بجوشانید، مرتباً هم بزنید.
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
کمی از شیر داغ را روی مخلوط تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید. با چند قاشق دیگر از شیر داغ تکرار کنید تا دمای تخم مرغ ها بالا برود.
مخلوط تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط رو به پایین به پختن ادامه دهید (نگذارید بجوشد) به مدت 5-8 دقیقه تا زمانی که غلیظ شده و وقتی یک قاشق در آن فرو می کنید، پشت قاشق را بپوشاند.
پس از غلیظ شدن، از روی حرارت بردارید و کره، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.
پودینگ را از الک یا صافی ریز عبور داده و در ظرفی بریزید تا هرگونه گلوله ای از بین برود و آن را صاف و ابریشمی کنید.
یک تکه سلفون را مستقیماً روی آن قرار دهید (برای جلوگیری از ایجاد پوست روی آن). به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن خوب هم بزنید.
برای تهیه پودینگ موز از یک قالب مربعی 22 سانتیمتری، یک کاسه بزرگ، ظرف ترایفل یا ظروف مناسب دیگر استفاده کنید.
کف قالب را با ویفرهای وانیلی بپوشانید. روی آن را با برش های موز و سپس ½ از مخلوط پودینگ بپوشانید. با یک لایه دیگر تکرار کنید و با یک لایه پایانی از ویفرها (کامل یا خرد شده) به پایان برسانید.
با سلفون به خوبی بپوشانید و دسر آماده شده را به مدت 4-8 ساعت در یخچال قرار دهید.
قبل از سرو، در صورت تمایل، روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 9 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 289 کالری، کربوهیدرات 38 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 8 گرم، کلسترول 100 میلی گرم، سدیم 218 میلی گرم، پتاسیم 327 میلی گرم، فیبر 2 گرم، قند 28 گرم، ویتامین A 582 واحد