پنکیک پروتئینی و شکلاتی

پنکیک پروتئینی بدون گلوتن

پنکیک پروتئینی و شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد جودوسر: 6 قاشق غذاخوری
  • آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد بادام: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پروتئین شکلاتی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر یا شیرین کننده کم کالری: 1 قاشق غذاخوری (اگر اگر پودر پروتئین شیرین شده استفاده کنید ممکن است نیاز به شکر اضافه نباشد)
  • بکینگ پودر: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه سیب: 1/4 قاشق چایخوری
  • شیر یا هر شیر گیاهی دلخواه: 6 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک ظرف، آرد جودوسر، آرد برنج، آرد بادام، پودر پروتئین، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر را مخلوط کنید.
  • شیر و وانیل را اضافه کنید.
  • سرکه سیب را هم بریزید و هم بزنید.
  • یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی چرب کنید.
  • یک چهارم لیوان از خمیر پنکیک را در تابه بریزید و وقتی حباب زد و لبه ها طلائی شدند برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
  • باقی خمیر را نیز به همین ترتیب آماده کنید.

نکات

می توانید در زمان سرو روی پنکیک ها کمی عسل، یا موز یا چیپس شکلاتی بریزید.

می توانید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف نگهداری کنید و زمانی که خواستید هر یک دوم لیوان و 3 قاشق غذاخوری از پودر را با یک چهارم لیوان شیر و دو قاشق غذاخوری سرکه سیب مخلوط کنید و روی حرارت بپزید.

می توانید برای تهیه آرد جودو سر، جودوسر پرک را آسیاب کنید.

در صورت استفاده از شیرین کننده کم کالری، این پنکیک مناسب رژیم کتوژنیک و دیابت نیز خواهد بود.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 پنکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 85 کالری، پروتئین 3.8 گرم، کربوهیدرات 8.7 گرم، فیبر رژیمی 2.2 گرم، چربی 2.2 گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید