همه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
تابه را روی حرارت قرار دهید و کف قالب را کمی چرب کنید
به اندازه دو قاشق از خمیر کف تابه بریزید و وقتی یک طرف پخت و روی پنکیک حباب زد برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
نکات
می توانید بجای مخلوط کن موزها را با چنگال له کرده و با باقی مواد مخلوط کنید. البته در اینصورت بهتر است از آرد جودوسراستفاده شود.
این پنکیک را میتوانید به تنهایی یا همراه عسل، میوه تازه، کره بادام زمینی یا کره مصرف کنید.
می توانید خمیر را شب قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید و زمان صبحانه بپزید. البته به علت اینکه جودوسر آب را به خود جذب می کند درصورت غلیظ شدن خمیر به آن یک تا دو قاشق آب اضافه کنید.