پنکیک سیب

همه اعضای خانواده این پنکیک های خوش بافت را دوست خواهند داشت

متعلق به دسته های

پنکیک سیب

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد سفید: 1 لیوان
  • آرد گندم کامل: 1 لیوان
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • باترمیلک: 2 لیوان (برای طرز تهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • کره: 5 قاشق غذاخوری
  • سیب بدون پوست ریزخردشده: 1 عدد متوسط

دستور تهیه

  • آرد سفید، آرد کامل، بکینگ پودر، شکر، دارچین و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • تخم مرغ و باترمیلک را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • 3 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
  • مخلوط تخم مرغ و باترمیلک، کره ذوب شده را به مخلوط آرد بیفزایید.
  • سیب ها را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.
  • یک دوم قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • وقتی کره گرم شد، یک چهارم لیوان از خمیر را در تابه بریزید و آرام تابه را حرکت دهید تا یک دایره با قطر ده سانتیمتر درست شود.
  • وقتی لبه های پنکیک خشک شد و روی آن حباب زد برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.

نکات

می توانید بجای آرد گندم کامل از آرد سفید استفاده کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر پنکیک: انرژی 120 کالری، پروتئین 3.5 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 1.5 گرم، قند 3.5 گرم، چربی 5.5 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 200 واحد، سدیم 202 میلی گرم، پتاسیم 72 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید