پنکیک اسکاتلندی

پنکیک های نرم و پفی که با عسل و انواع میوه ها سرو می شود

متعلق به دسته های

پنکیک اسکاتلندی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنکیک اسکاتلندی

  • آرد: 1 لیوان

  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

  • پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری

  • شکر: 2 قاشق غذاخوری

  • نمک: کمی

  • شیر: 3/4 لیوان و 2 قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

  • کره ذوب و سردشده: 2 قاشق غذاخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • روغن مایع: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • آرد، بکینگ پودر، دارچین، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، شیر، وانیل و کره ذوب شده و سرد شده را مخلوط کنید.

  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط کنید البته بیش از حد هم نزنید. خمیر را ده دقیقه کناری بگذارید تا استراحت کند.

  • یک تابه متوسط را روی شعله متوسط قرار دهید و کمی در آن روغن بریزید که فقط کف آن را بپوشاند.

  • 1/4 لیوان از خمیر را در تابه بریزید. بپزید تا یک طرف آن طلائی شود و روی سطح آن حباب بزند.

  • خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلائی شود.

نکات

می توانید این پنکیک را با عسل و انواع میوه ها سرو کنید.

این پنکیک برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 پنکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 114 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، قند 4 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 29 میلی گرم، ویتامین آ 140 واحد، کلسیم 75 میلی گرم، آهن 0.9 میلی گرم، سدیم 44 میلی گرم، پتاسیم 156 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید