صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » پنکیک اسکاتلندی
پنکیک های نرم و پفی که با عسل و انواع میوه ها سرو می شود
متعلق به دسته های
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
پنکیک اسکاتلندی
آرد: 1 لیوان
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
شیر: 3/4 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
کره ذوب و سردشده: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع: 1/4 لیوان
آرد، بکینگ پودر، دارچین، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، شیر، وانیل و کره ذوب شده و سرد شده را مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط کنید البته بیش از حد هم نزنید. خمیر را ده دقیقه کناری بگذارید تا استراحت کند.
یک تابه متوسط را روی شعله متوسط قرار دهید و کمی در آن روغن بریزید که فقط کف آن را بپوشاند.
1/4 لیوان از خمیر را در تابه بریزید. بپزید تا یک طرف آن طلائی شود و روی سطح آن حباب بزند.
خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلائی شود.
می توانید این پنکیک را با عسل و انواع میوه ها سرو کنید.
این پنکیک برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.
این مقدار برای تهیه 8 پنکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 114 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، قند 4 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 29 میلی گرم، ویتامین آ 140 واحد، کلسیم 75 میلی گرم، آهن 0.9 میلی گرم، سدیم 44 میلی گرم، پتاسیم 156 میلی گرم
منبع: