پای سیب با جو دوسر پرک

یک پای سیب ساده، سالم و کم کالری

متعلق به دسته های

پای سیب با جوپرک

مواد اولیه

  • سیب: 2 عدد

  • هویچ: 2 عدد

  • آرد جو دوسر پرک: 1 لیوان

  • عسل یا شیرین کننده دلخواه: 60 گرم

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • ماست: 1 لیوان

دستور تهیه

  • جو دوسر پرک را آسیاب کنید تا کاملا پودر شود.

  • ماست را به جوپرک پودر شده اضافه کنید.

  • تخم مرغ ها را با عسل بزنید تا مخلوط شود و این مخلوط را به مخلوط ماست و جو دوسر پرک اضافه کنید.

  • هویچ ها را در غذاساز خرد کنید یا رنده ریز کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید.

  • سیب را هم با رنده درشت رنده کرده و اضافه کنید.

  • کف قالب کاغذ روغنی انداخته و با کره چرب کنید.

  • مواد را در قالب ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بپزید.

  • بعد از پخت از قالب در آورده و روی آن گردو بریزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 141 کالری، پروتئین 4.9 گرم، کربوهیدرات 25.5 گرم، فیبر رژیمی 2.9 گرم، قند 15 گرم، چربی 2.3 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، کلسترول 43 میلی گرم، کلسیم 75 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 48 میلی گرم، پتاسیم 238 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید