پای اسفناج یونانی

غذای گیاهی با ویتامین A و کلسیم بالا

متعلق به دسته های

پای اسفناج یونانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع (ترجیحا روغن زیتون): 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • پیازچه خردشده: 1/2 لیوان
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • اسفناج خردشده: 900 گرم
  • جعفری تازه خردشده: 1/2 لیوان
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده: 1 لیوان
  • پنیر خامه ای: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • خمیر یوفکا یا فیلو: 8 ورقه

دستور تهیه

  • روغن را در ظرف ریخته پیاز، پیازچه و سیر را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
  • اسفناج و جعفری را افزوده و تفت دهید.
  • سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
  • پنیر فتا، پنیر خامه ای و تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید و به مخلوط اسفناج بیفزایید.
  • یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و یک ورقه خمیر یوفکا را در آن قرار دهید.
  • روی خمیر با برس کمی روغن بمالید. یک ورقه دیگر خمیر روی آن قرار دهید و 4 ورقه خمیر را به همین روش روی هم قرار دهید.
  • سپس مخلوط اسفناج و پنیر را روی آن بریزید.
  • چهار ورق دیگر از خمیر را روی مخلوط اسفناج ها قرار دهید و روی هرکدام هم روغن بمالید.
  • قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 494 کالری، پروتئین 18.2 گرم، کربوهیدرات 31.5 گرم، فیبر رژیمی 7.4 گرم، قند 5.4 گرم، چربی 34.7 گرم، چربی اشباع 11.5 گرم، کلسترول 100 میلی گرم، ویتامین آ 12264 واحد، ویتامین سی 61.8 میلی گرم، فولات 391 میکروگرم، کلسیم 494.9 میلی گرم، آهن 7.7 میلی گرم، منیزیم 175.3 میلی گرم، سدیم 893 میلی گرم، پتاسیم 1304 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید