صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » پای اسفناج و برنج قهوه ای
یک وعده غذایی کامل کم کالری
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
تخم مرغ: 4 عدد
سفیده تخم مرغ: 4 عدد
شیر کم چرب یا شیرگیاهی دلخواه: 1/4 لیوان
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز ریزخردشده: 1 عدد کوچک
سیر خردشده: 3 حبه
اسفناج: 280 گرم
برنج قهوه ای پخته: 3 لیوان
پنیر صبحانه یا فتا خردشده: 1 لیوان
نمک و فلفل: کمی
فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی 20 در 20 سانتیمتری را چرب کنید.
در یک کاسه، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
روغن را روی حرارت گذاشته، پیاز را چند دقیقه تفت دهید. سیر و اسفناج را افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
مخلوط سبزیجات را با برنج، و مخلوط تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید.
مخلوط را در تابه بریزید و صاف کنید.
به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا روی آن نسبتا قهوه ای شود.
بعد از پخت اجازه دهید سرد شود و آن را برش بزنید.
این غذا برای گیاهخوارانی که تخم مرغ و لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.
این مقدار برای تهیه 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 273 کالری، پروتئین 14 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 2 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 132 میلی گرم، ویتامین آ 5824 واحد، ویتامین سی 4 میلی گرم، کلسیم 230 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 400 میلی گرم، پتاسیم 368 میلی گرم
منبع: