پای اسفناج و برنج قهوه ای

یک وعده غذایی کامل کم کالری

پای اسفناج و برنج قهوه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ: 4 عدد

  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد

  • شیر کم چرب یا شیرگیاهی دلخواه: 1/4 لیوان

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

  • پیاز ریزخردشده: 1 عدد کوچک

  • سیر خردشده: 3 حبه

  • اسفناج: 280 گرم

  • برنج قهوه ای پخته: 3 لیوان

  • پنیر صبحانه یا فتا خردشده: 1 لیوان

  • نمک و فلفل: کمی

دستور تهیه

  • فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی 20 در 20 سانتیمتری را چرب کنید.

  • در یک کاسه، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • روغن را روی حرارت گذاشته، پیاز را چند دقیقه تفت دهید. سیر و اسفناج را افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

  • مخلوط سبزیجات را با برنج، و مخلوط تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید.

  • مخلوط را در تابه بریزید و صاف کنید.

  • به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا روی آن نسبتا قهوه ای شود.

  • بعد از پخت اجازه دهید سرد شود و آن را برش بزنید.

نکات

این غذا برای گیاهخوارانی که تخم مرغ و لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 273 کالری، پروتئین 14 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 2 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 132 میلی گرم، ویتامین آ 5824 واحد، ویتامین سی 4 میلی گرم، کلسیم 230 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 400 میلی گرم، پتاسیم 368 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید