پای اسفناج و برنج

یک راه خوب برای استفاده از برنج پخته باقیمانده و سرشار از ویتامین آ و فولات

متعلق به دسته های

 

پای اسفناج و برنج

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خردشده کوچک 1 عدد
  • سیر خردشده 3 حبه
  • اسفناج خردشده 300 گرم
  • برنج سفید یا قهوه ای پخته 3 لیوان
  • پنیر چدار خردشده 1 لیوان
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شیر 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار داده، پیاز را تفت دهید.
  • سپس سیر و اسنفاج را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  • مواد را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  • برنج پخته، پنیر، فلفل و نمک را به آن بیفزایید.
  • تخم مرغ ها و شیر را در یک کاسه مخلوط کرده و به مخلوط اسفناج اضافه کنید.
  • مواد را در یک ظرف 22 سانتیمتری مناسب فر بریزید.
  • ظرف را به مدت 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند و سپس برش بزنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 341 کالری، پروتئین 14.1 گرم، کربوهیدرات 30 گرم، فیبر 3.2 گرم، قند 1.5 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 5.7 گرم، کلسترول 143 میلی گرم، ویتامین آ 5929 واحد، ویتامین سی 3.9 میلی گرم، فولات 91.9 میکروگرم، کلسیم 225 میلی گرم، منیزیم 47.5 میلی گرم، پتاسیم 295 میلی گرم، سدیم 313 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید