پاستیل میوه ای

پاستیل خانگی بدون شکر افزوده

پاستیل میوه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • توت فرنگی یخ زده: 1 لیوان
  • خرما: 2 عدد
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • آب: 1/3 لیوان
  • ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • توت فرنگی، خرما، وانیل و آب را حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
  • سپس اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود.
  • با کمک یک مخلوط کن یا گوشتکوب، مخلوط را خوب پوره کنید.
  • ژلاتین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا در پوره حل شود.
  • مواد را در قالب های سیلیکونی پاستیل بریزید.
  • حدود یکساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

می توانید ژلاتین را در دو قاشق آب حل کرده و سپس اضافه کنید.

این پاستیل ها را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

اگر تمایل دارید پاستیل های شیرین تری داشته باشید می توانید مقداری عسل اضافه کنید.

می توانید از تمشک هم برای تهیه پاستیل استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 پاستیل کافیست. به ازای هر پاستیل: انرژی 10 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 1 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین سی 2 میلی گرم، کلسیم 2 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 2 میلی گرم، پتاسیم 17 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید