پاستا پستو و بروکلی

یک وعده غذایی گیاهی و سریع

متعلق به دسته های

پاستا پستو و بروکلی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پاستا فرمی: 55 گرم

  • بروکلی: 200 گرم

  • برگ ریحان: 5 عدد

  • جعفری: یک قاشق غذاخوری

  • پنیر پارمسان: 1 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

  • فلفل تند: 1 عدد (اختیاری)

دستور تهیه

  • بروکلی ها را بپزید (بهتر است بخارپز کنید)

  • بروکلی های پخته را همراه ریحان، جعفری، روغن در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • پنیر را همراه 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و باز مخلوط کنید.

  • به اندازه دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.

  • پاستا فرمی را بپزید و آبکش کنید.

  • پاستا آبکش شده را در تابه بریزید و سس بروکلی آماده شده را با آن مخلوط کنید و کمی گرم کنید. فلفل تند را هم  می توانید در همین مرحله اضافه کنید.

نکات

این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 310 کالری، پروتئین 13 گرم، کربوهیدرات 42 گرم، فیبر رژیمی 7 گرم، قند 8 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 40 میلی گرم، سدیم 150 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید