صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » پاستا پستو و بروکلی
یک وعده غذایی گیاهی و سریع
متعلق به دسته های
تبدیل واحدهای اندازه گیری
پاستا فرمی: 55 گرم
بروکلی: 200 گرم
برگ ریحان: 5 عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
فلفل تند: 1 عدد (اختیاری)
بروکلی ها را بپزید (بهتر است بخارپز کنید)
بروکلی های پخته را همراه ریحان، جعفری، روغن در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را همراه 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و باز مخلوط کنید.
به اندازه دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.
پاستا فرمی را بپزید و آبکش کنید.
پاستا آبکش شده را در تابه بریزید و سس بروکلی آماده شده را با آن مخلوط کنید و کمی گرم کنید. فلفل تند را هم می توانید در همین مرحله اضافه کنید.
این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.
این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 310 کالری، پروتئین 13 گرم، کربوهیدرات 42 گرم، فیبر رژیمی 7 گرم، قند 8 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 40 میلی گرم، سدیم 150 میلی گرم
منبع: