پاستا میگو و پستو

یک ایده عالی و سریع برای یک شام خانوادگی

متعلق به دسته های

پاستا میگو و پستو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پستو
  • جعفری خردشده: 29 گرم
  • روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • گردو خردشده: 10 گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • خوراک میگو
  • میگو: 450 گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل تند: کمی
  • پاستا پخته: 3 لیوان

دستور تهیه

  • جعفری، نیمی از روغن زیتون و نمک را در غذاساز مخلوط کنید. گردو و باقیمانده روغن را بیفزایید و دوباره مخلوط نمایید.
  • سپس آبلیمو، پنیر پارمسان، سیر خردشده را بیفزایید. سس آماده است.
  • در یک ظرف مناسب، مقداری پستو، روغن زیتون و میگوهای پاک شده و فلفل را بریزید و حدود 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا میگوها بپزند.
  • پاستا آبکش شده به همراه یک دوم لیوان از آب پاستا را با میگوها ترکیب کنید و هم بزنید. فورا سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 573 کالری، پروتئین 34 گرم، کربوهیدرات 57 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 2 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 287 میلی گرم، ویتامین آ 597 واحد، ویتامین سی 16 میلی گرم، کلسیم 205 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، سدیم 1056 میلی گرم، پتاسیم 312 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید