پاستا مرغ ایتالیایی

یک غذای ایتالیایی که تاپینگ های مختلفی دارد

متعلق به دسته های

بروسکتا پاستا مرغ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پاستا: 450 گرم
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان خردشده: 2 عدد
  • ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری (برای طرز تهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • پیازچه خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • گوجه گیلاسی خردشده: 4 لیوان
  • سرکه بالزامیک: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/3 لیوان
  • ریحان تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • پاستا را بپزید و آبکش کنید.
  • در یک تابه روغن بریزید و مرغ ها را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل و ادویه ایتالیایی را بیفزایید. بپزید تا مرغ ها تغییر رنگ دهند.
  • پیازچه و سیر را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • گوجه فرنگی ها را در این مرحله اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید تا آب گوجه ها خارج شود.
  • پاستا پخته و آبکش شده را به تابه مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
  • سرکه بالزامیک را هم در آخر پخت اضافه نمایید.
  • در زمان سرو روی آن پنیر پارمسان و ریحان تازه بریزید.

نکات

——-

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 410 کالری، پروتئین 22 گرم، کربوهیدرات 66 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 5 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 1.5 گرم، کلسترول 30 میلی گرم، کلسیم 73 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 110 میلی گرم، پتاسیم 447 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید