پاستا ماهی تن

این پاستا منبع خوب پروتئین است و طعم پنیر آن را دلپذیرتر کرده است.

متعلق به دسته های

پاستا ماهی تن

مواد اولیه

  • پاستا: 400 گرم
  • عصاره سبزیجات: 1 عدد
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • آب پخت پاستا: 80 میلی لیتر
  • پوره گوجه فرنگی: 500 گرم
  • پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 400 گرم
  • ماهی تن: 320 گرم
  • ذرت پخته: 200 گرم
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار: 100 گرم
  • پنیر موتزارلا: 100 گرم
  • ریحان تازه: 4 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • آب را به جوش آورید. عصاره سبزیجات را در آن بیندازید همراه نمک تا عصاره حل شود.
  • پاستا را اضافه کرده و بگذارید بپزد. سپس آبکش کنید. 80 میلی لیتر از آب را نگهدارید.
  • پنیر خامه ای را با نیمی از پوره گوجه مخلوط کنید. مخلوط حاضر را به باقی پوره گوجه و گوجه خرد شده اضافه کنید. 
  • ذرت، یک مشت از پنیر چدار و موتزارلا رنده شده، ماهی تن، ریحان خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. 
  • مواد را به ظرف فر منتقل کنید و آب پاستا باقیمانده را به آن اضافه کنید. باقیمانده پنیر چدار و موتزارلا را بریزید. 
  • به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. 

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 468 کالری، پروتئین 34 گرم، کربوهیدرات 70 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 33 میلی گرم، ویتامین آ 345 واحد، کلسیم 262 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، سدیم 1076 میلی گرم، پتاسیم 876 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید