پاستا با سس گوجه فرنگی تازه

غذای کم چرب با ویتامین A و ویتامین C بالا

متعلق به دسته های

پاستا با سس گوجه فرنگی تازه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده: 2 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 900 گرم
  • فلفل دلمه قرمز خردشده: 1/2 لیوان
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • سرکه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • ماکارونی فرمی: 450 گرم
  • ریحان تازه خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • گوجه فرنگی، یک لیوان گوجه فرنگی گیلاسی، فلفل دلمه، سیر، سرکه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در غذاساز بریزید.
  • کم کم روغن را بریزید و مخلوط کنید.
  • مواد را در یک ظرف بریزید و یک لیوان دیگر گوجه فرنگی گیلاسی را اضافه کنید.
  • در ظرف را بپوشانید و به مدت دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • پاستا را بپزید و آب آن را دور بریزید.
  • سس گوجه فرنگی را از یخچال بیرون بیاورید و با پاستا پخته گرم مخلوط کنید.
  • ریحان خردشده را اضافه کنید.

نکات

سس گوجه فرنگی را می توانید تا دو روز در یخچال نگهداری کنید و در زمان سرو از یخچال خارج کرده و با پاستا مخلوط کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 269 کالری، پروتئین 7.6 گرم، کربوهیدرات 48.8 گرم، فیبر رژیمی 7.2 گرم، قند 4.4 گرم، چربی 5.6 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، ویتامین آ 1736 واحد، ویتامین سی 33.4 میلی گرم، فولات 29.2 میکروگرم، کلسیم 23.5 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 20.5 میلی گرم، سدیم 475.9 میلی گرم، پتاسیم 392.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید