فلفل دلمه کبابی: 1 و 1/3 لیوان ( برای روش کبابی کردن فلفل دلمه کلیک کنید)
بیبی اسفناج: 3 لیوان
ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
گردو یا بادام: 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
دو قاشق غذاخوری روغن، یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو و 1/8 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید.
بادمجان ها را برش بزنید. هر دو طرف برش ها را از مخلوط آبلیمو بمالید. روی بادمجان ها پنیر پارمسان بریزید و حدود 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه ای شوند.
پاستا را در آبجوش بریزید تا بپزد و آبکش کنید.
پاستا را به قابلمه برگدانید و رنده پوست لیمو، سیر، فلفل کبابی، اسفناج و یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده و 1/4 قاشق چایخوری نمک را بیفزایید. در ظرف را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اسفناج ها نرم شوند.
در زمان سرو بادمجان ها را در کنار پاستا قرار دهید و روی آنها ریحان و مغز گردو یا بادام بریزید.
نکات
می توانید مغزها را در تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهد.
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه دو نیم لیوان پاستا و ده برش بادمجان کافیست که برای دو نفر مناسب است. به ازای هر نفر: انرژی 472 کالری، پروتئین 13 گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر رژیمی 13 گرم، قند 15 گرم، چربی 32 گرم، چربی اشباع 5 گرم، سدیم 661 میلی گرم، پتاسیم 960 میلی گرم