پاستا بادمجان و پارمسان

این پاستا گیاهی منبع خوب پروتئین است و برای همه از جمله خانم های باردار نیز مناسب است.

متعلق به دسته های

پاستا بادمجان و پارمسان

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

  • رنده پوست لیمو: 1/2 عدد

  • آبلیمو تازه: یک لیمو

  • نمک: کمی

  • بادمجان: یک عدد بزرگ

  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان

  • پاستا: 60 گرم

  • سیر: 1 حبه بزرگ خرد شده

  • فلفل دلمه کبابی: 1 و 1/3 لیوان ( برای روش کبابی کردن فلفل دلمه کلیک کنید)

  • بیبی اسفناج: 3 لیوان

  • ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

  • گردو یا بادام: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • دو قاشق غذاخوری روغن، یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو و 1/8 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید.

  • بادمجان ها را برش بزنید. هر دو طرف برش ها را از مخلوط آبلیمو بمالید. روی بادمجان ها پنیر پارمسان بریزید و حدود 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه ای شوند.

  • پاستا را در آبجوش بریزید تا بپزد و آبکش کنید.

  • پاستا را به قابلمه برگدانید و رنده پوست لیمو، سیر، فلفل کبابی، اسفناج و یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده و 1/4 قاشق چایخوری نمک را بیفزایید. در ظرف را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اسفناج ها نرم شوند.

  • در زمان سرو بادمجان ها را در کنار پاستا قرار دهید و روی آنها ریحان و مغز گردو یا بادام بریزید.

نکات

می توانید مغزها را در تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دو نیم لیوان پاستا و ده برش بادمجان کافیست که برای دو نفر مناسب است. به ازای هر نفر: انرژی 472 کالری، پروتئین 13 گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر رژیمی 13 گرم، قند 15 گرم، چربی 32 گرم، چربی اشباع 5 گرم، سدیم 661 میلی گرم، پتاسیم 960 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید