پاستا اسفناج و نخودسبز

وعده غذایی با پروتئین و آهن بالا

متعلق به دسته های

پاستا اسفناج و نخودسبز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر نان : 1/2 لیوان (برای طرز تهیه پودرنان خانگی کلیک کنید)
  • سیر خردشده: 1 حبه کوچک
  • پنیر پارمسان رنده شده: 8 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخی
  • زرده تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • پاستا نواری: 250 گرم
  • بیبی اسفناج: 8 لیوان
  • نخود سبز: 1 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • پودرنان و سیر را اضافه کرده و حدود دو دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.
  • پودر نان و سیر تفت داده شده را به یک کاسه دیگر منتقل کنید و دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری خردشده را به آن اضافه کنید.
  • در یک کاسه دیگر 6 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، زرده های تخم مرغ، تخم مرغ کامل، فلفل و نمک را مخلوط کنید.
  • پاستا را در آب در حال جوش بریزید و اسفناج و نخود سبز را نیز به آب آن اضافه کنید و بپزید تا پاستا نرم شود.
  • یک چهارم لیوان از آب پاستا را نگهدارید و پاستا را آبکش کنید.
  • آب پاستا را کم کم در مخلوط تخم مرغ بریزید و کم کم آنها را به مخلوط پاستا اضافه کنید و هم بزنید.
  • در زمان سرو روی پاستا از مخلوط پودر نان بریزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 430 کالری، پروتئین 20.2 گرم، کربوهیدرات 54.1 گرم، فیبر رژیمی 8.2 گرم، قند 2.5 گرم، چربی 14.5 گرم، چربی اشباع 3.9 گرم، کلسترول 223.4 میلی گرم، ویتامین آ 8198 واحد، ویتامین سی 50.5 میلی گرم، فولات 53 میکروگرم، کلسیم 246.1 میلی گرم، آهن 6.1 میلی گرم، منیزیم 99.6 میلی گرم، سدیم 586.4 میلی گرم، پتاسیم 160 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید