پارفیت پای کدو حلوایی

یک دسر فوق العاده ساده پاییزی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

فیلینگ

  • خامه 2 لیوان
  • پودرشکر 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای 225 گرم
  • رنده پوست یک عدد لیموترش
  • شکر قهوه ای 1 لیوان
  • نمک کمی
  • کره 1 لیوان
  • آرد 2 و نیم لیوان

دستور تهیه

  • برای تهیه رویه کرامبل: فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • آرد، شکر و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.
  • کره را اضافه کنید و با انگشتان خود کار کنید تا بافت ماسه درشتی به دست آید.
  • 1 قاشق غذاخوری شیر یا آب را اضافه کنید و خمیر را به شکل توپ درآورید.
  • خمیر را با چنگال خرد کنید و مخلوط را روی کاغذ روغنی پهن کنید. به مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید، سپس بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
  • پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته، شکر و رنده پوست لیموترش را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • در یک کاسه، پوره کدو تنبل، پودرشکر و ادویه پای کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
  • کف لیوان های سرو را با یک لایه کرامبل بپوشانید، سپس یک لایه مخلوط پنیر خامه ای را روی آن بریزید و سپس یک لایه مخلوط پوره کدو حلوایی بریزید.
  • این کار را با یک لایه کرامبل، یک لایه فیلینگ پنیر خامه ای و یک لایه آخر پوره کدو حلوایی تکرار کنید.
  • برای اتمام، باقی مانده رویه کرامبل را اضافه کنید. قبل از سرو به مدت 20 یا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • لذت ببرید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 875 کالری، چربی 44 گرم، پروتئین 12 گرم، کربوهیدرات 110 گرم، چربی اشباع 25.8 گرم، قند 45 گرم، کلسترول 121 میلی گرم، سدیم 155.9 میلی گرم، پتاسیم 527 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید