وافل بلژیکی

این نوع وافل بافت سبکی داشته و با میوه ها صبحانه دلپذیری بخصوص برای کودکان است.

متعلق به دسته های

وافل بلژیکی

مواد اولیه

  • آرد: 1 لیوان
  • آرد گندم کامل: 1 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • کره ذوب شده: 1/4 لیوان
  • باترمیلک: 2 لیوان (برای تهیه باترمیلک کلیک کنید)
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • وافل ساز یا ساندویچ ساز را روشن کنید. 
  • در یک ظرف آرد، آرد گندم کامل، بکینگ پودر، نمک و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگرد، تخم مرغ ها و کره ذوب شده سرد شده را مخلوط کنید. باترمیلک و وانیل را اضافه کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
  • روی وافل ساز کمی روغن اسپری کنید.
  • مواد را در وافل ساز بریزید تا هر دو طرف آماده شوند.

نکات

بهتر است در گرم سرو شوند.

می توانید با کمی میوه و خامه سرو کنید.

اگر آرد گندم کامل ندارید معادل آن آرد ساده استفاده کنید.

این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تولید 6 وافل کافیست. به ازای هر وافل: انرژی 318 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 40 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 10 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 110 میلی گرم، ویتامین آ 485 واحد، کلسیم 150 میلی گرم، آهن 2.2 میلی گرم،  سدیم 598 میلی گرم، پتاسیم 308 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید