هویچ بالزامیک کبابی

یک پیش غذا یا کنار غذای سالم و سریع

متعلق به دسته های

هویچ بالزامیک کبابی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • هویچ برش شده: 450 گرم
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • سرکه، عسل و یک قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید.
  • هویچ، نمک و یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و هم بزنید.
  • هویچ ها را به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کنید.
  • سینی را به مدت 16 تا 18 دقیقه در فر بگذارید.
  • سینی را از فر خارج کرده و مخلوط سرکه را روی هویچ ها بریزید و خوب با آنها مخلوط کنید.
  • 5 دقیقه دیگر سینی را در فر برگردانید تا هویچ ها بپزند.
  • می توانید در زمان سرو روی هویچ ها فندق بوداده بریزید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای هر یک دوم لیوان هویچ: انرژی 130 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 15.6 گرم، فیبر 3.2 گرم، قند 9.6 گرم، چربی 7.3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 18944 واحد، ویتامین سی 6.7 میلی گرم، فولات 21.5 میکروگرم، کلسیم 44.8 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، منیزیم 15.6 میلی گرم، پتاسیم 382 میلی گرم، سدیم 226 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید