نخودسبز خامه ای

یک پیش غذا یا کنار غذای خوش طعم برای آخر هفته و تعطیلات

متعلق به دسته های

نخودسبز خامه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد کوچک ریز خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ: 3/4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • شیر: 1/6 لیوان
  • خامه: 1/6 لیوان
  • نخودسبز پخته: 2 لیوان

دستور تهیه

  • کره را روی حرارت ذوب کرده، پیاز، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید تا پیاز نرم شود.
  • آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس به آرامی عصاره مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  • شیر و خامه را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کرده و به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس نخود سبزها را بریزید.
  • در صورت نیاز نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • اگر سس خیلی غلیظ بود می توانید مقداری عصاره مرغ به آن اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان): انرزی 204 کالری، کربوهیدرات 19 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 12 گرم، کلسترول 31 میلی گرم، سدیم 228 میلی گرم، پتاسیم 304 میلی گرم، فیبر 5 گرم، قند 7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید