نان گل کلم

ساده، پنیری، کم کربوهیدرات

نان گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم: 1 عدد متوسط
  • شاهدانه: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر موتزارلا رنده شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • گل کلم برنجی را در یک کاسه مخصوص مایکروویو قرار دهید. مایکروویو را به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید (یا روی اجاق گاز بخارپز کنید)، تا زمانی که نرم شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
  • در همین حال، فر را با دمای 218 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید .
  • در حالی که گل کلم در حال خنک شدن است، شاهدانه را در غذاساز بریزید تا یکدست شود.
  • تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • هنگامی که گل کلم به اندازه کافی خنک شد، آن را در یک حوله آشپزخانه بریزید و چند بار فشار دهید تا آب تا حد ممکن خارج شود.
  • گل کلم آبکش شده را به غذاساز اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • “خمیر” را روی سینی پخت قرار دهید.
  • به صورت مستطیلی به ضخامت حدود 0.8 سانتیمتر پهن کنید.
  • به مدت 13 تا 18 دقیقه بپزید تا رویه سفت شود و شروع به طلایی شدن کند.
  • سپس از فر خارج کرده روی آن را با برس کره آب شده بمالید. پنیر رنده شده را روی آن بپاشید، سپس 5 تا 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
  • در صورت تمایل می توانید آن را زیر گریل قرار دهید تا پنیر قهوه ای شود.
  • کمی خنک کنید، سپس از طول به نصف برش دهید، و سپس به صورت ضربدری به نوارهای عرض 2 سانتیمتری برش دهید تا در مجموع 24 مستطیل به شکل نان شکل بگیرد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 4 برش نان): انرژی 214 کالری، چربی14 گرم، پروتئین15 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، فیبر3 گرم، قند2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید