مخمر و 1/2 قاشق چایخوری شکر را در ی1/2 لیوان آب ولرم بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.
باقیمانده آب را اضافه کنید.
پودر شیر و دو نیم یوان آرد را بیفزایید. روی ظرف را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید در محیط نسبتا گرم حدود 20 دقیقه بماند.
تخم مرغ، کره، نمک و باقیمانده شکر را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
باقیمانده آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و حدود 8 تا ده دقیقه ورز دهید تا خمیر کشسانی پیدا کند و به دست نچسبد.
خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را به یک سطح آرد پاشی شده منتقل کنید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در کف یک قالب 25 سانتیمتری چرب شده قرار دهید.
قسمت دوم را به 6 توپ تقسیم کنید. هر توپ رابه شکل نوار25 سانتیمتری در آورید. در حال حاضر شما 6 نوار 24 سانتیمتری دارید. با هر سه نوار یک گیس بافت درست کنید. هر کدام از گیس بافت ها را به شکل دایره در قالبی که خمیر قبلی را در آن قرار داده اید بگذارید.
روی قالب را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت بماند.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب که برای رومال ذکر شده بود را مخلوط کنید و با برس روی نان بمالید.
نان را به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر گرم با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلائی قهوه ای شود.