نان پاسکا شرقی

این نان سنتی شرقی به علت داشتن تخم مرغ، پروتئین بالایی دارد.

متعلق به دسته های

نان پاسکا شرقی

مواد اولیه

  • مخمر خشک: 7 گرم

  • شکر: 1/2 قاشق چایخوری به علاوه 1/6 لیوان

  • آب ولرم: 2 لیوان

  • پودر شیرخشک: 1/2 لیوان

  • آرد: 6 تا 7 لیوان

  • تخم مرغ: 3 عدد

  • کره: 1/4 لیوان

  • نمک: 1/2 قاشق غذاخوری

رومال

  • تخم مرغ: 1 عدد

  • آب: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • مخمر و 1/2 قاشق چایخوری شکر را در ی1/2 لیوان آب ولرم بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.

  • باقیمانده آب را اضافه کنید.

  • پودر شیر و دو نیم یوان آرد را بیفزایید. روی ظرف را با دستمال آشپزخانه بپوشانید  و اجازه دهید در محیط نسبتا گرم حدود 20 دقیقه بماند.

  • تخم مرغ، کره، نمک و باقیمانده شکر را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.

  • باقیمانده آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

  • خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و حدود 8 تا ده دقیقه  ورز دهید تا خمیر کشسانی پیدا کند و به دست نچسبد.

  • خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت  استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

  • خمیر را به یک سطح آرد پاشی شده منتقل کنید.

  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در کف یک قالب 25 سانتیمتری چرب شده قرار دهید.

  • قسمت دوم را به 6 توپ تقسیم کنید. هر توپ رابه شکل نوار25 سانتیمتری در آورید. در حال حاضر شما 6 نوار 24 سانتیمتری دارید. با هر سه نوار یک گیس بافت درست کنید. هر کدام از گیس بافت ها را به شکل دایره در قالبی که  خمیر قبلی را در آن قرار داده اید بگذارید.

  • روی قالب را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت بماند.

  • در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب که برای رومال ذکر شده بود را مخلوط کنید و با برس روی نان بمالید.

  • نان را به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر گرم با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلائی قهوه ای شود.

نکات

این دستور برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای دوازده برش نان کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 342 کالری، پروتئین 11 گرم، کربوهیدرات 60 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 7 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 73 میلی گرم، سدیم 60 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید