نان فوکاچیا گوجه

این نان خوش طعم نیازی به ورز دادن ندارد

متعلق به دسته های

نان فوکاچیا گوجه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • مایه خمیر: 6 گرم
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • آب: 1 لیون
  • آرد: 2 و نیم لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع ترجیحا زیتون: 1/3 لیوان
  • آویشن تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده: 1/3 لیوان
  • کنجد سفید: 1 قاشق چایخوری
  • نمک برای روی نان: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • مایه خمیر و آب ولرم و شکر را مخلوط کنید و ده دقیقه زمان دهید تا فعال شود.
  • آرد و نمک را مخلوط کنید.
  • مایه خمیر فعال شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
  • مخلوط چسبناک و نرم است.
  • یک قاشق غذاخوری روغن مایع را روی خمیر بالید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید دو ساعت در دمای اتاق بماند تا حجم آن دوبرابر شود.
  • کف قالب 20 سانتیمتری، یک قاشق غاخوری رون مایع بمالید.
  • خمیر را در قالب پهن کنید و با انگشتان به آن فرم دهید.
  • خمیر چسبنده است و برای راحتتر شده کار می توانید دستان خود را به آب یا روغن آغشته کنید.
  • آویشن خردشده و گوجه فرنگی را روی خمیر بریزید.
  • باقیمانده روغن را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی خمیر بمالید.
  • دانه کنجد و نمک را روی خمیر بپاشید.
  • قالب را با یک دستمال آشپزخانه بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.
  • سپس قالب را از یخچال خارج کرده و به مدت 30 دقیقه درفر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • قبل از برش دادن اجازه دهید 20 دقیقه سرد شود.

نکات

این نان را می توانید تا دو روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 224 کالری، کربوهیدرات 29.8 گرم، پروتئین 4.3 گرم، چربی 10 گرم، سدیم 535 میلی گرم، ویتامین آ 3.3 میکروگرم، ویتامی سی 1.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید