نان فلفل دلمه ترکی

یک نان با طعم سبزیجات

متعلق به دسته های

نان فلفل دلمه ترکی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

رویه

  • فلفل دلمه قرمز خردشده: 3 عدد
  • فلفل سبز خردشه: 1 عدد
  • پیاز متوسط خردشده: 2 عدد
  • دانه کنجد: 1/2 لیوان
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 1/4 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری

خمیر

  • آرد: 2 و نیم لیوان
  • ماست: 3/4 لیوان
  • مخمر خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • شکر: 1/2 قاشق چایخوری
  • آب ولرم: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • برای تهیه خمیر: مخمر را به همراه شکر در آب ولرم بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.
  • نمک را به آرد اضافه کنید.
  • در یک ظرف دیگر، ماست و مخمر فعال شده را مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید.
  • ورز دهید تا خمیر تشکیل شود.
  • خمیر بسیار نرم و کمی چسبنده خواهد بود.
  • یک دستمال آشپزخانه روی خمیر گذاشته و اجازه دهید دست کم یک ساعت در محلی تقریبا گرم بماند تا حجم آن دو برابر شود.
  • برای تهیه رویه خمیر: فلفلها و پیاز را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • دانه کنجد، روغن و رب را همراه نمک اضافه کنید.
  • بعد از اینکه خمیر حجمش زیاد شد، آن را روی یک سینی چرب شده پهن کنید و با کف دست کاملا همه جای آن را به یک ضخامت درآورید.
  • مواد رویه را روی خمیر بریزید و با دست کمی به داخل خمیر فرو کنید.
  • قبل از گذاشتن در فر نان ها را به صورت مستطیل های کوچک تر برش بزنید.
  • خمیر را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

——-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 157 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، قند 2.5 گرم، چربی 6.7 گرم، سدیم 372.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید