نان برنج پفی

یک نان با آرد برنج، بدون گلوتن

متعلق به دسته های

نان برنج پفی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد برنج: 200 گرم

  • شکر: 20 گرم

  • مخمر خشک فوری: 4 گرم

  • نمک: 3 گرم

  • روغن مایع: 10 گرم

  • شیر ولرم: 230 گرم

دستور تهیه

  • شیر ولرم را در یک کاسه بریزید و خمیرمایه فوری و شکر را به آن اضافه کنید. ده دقیقه کناری بگذارید تا خمیرمایه فعال شود.

  • در مرحله بعد آرد برنج و نمک را به مخلوط بالا اضافه کنید.

  • چون آردهای برنج کیفیت مختلفی دارند، اگر لازم بود باز شیر اضافه کنید تا غلظت خمیر مانند شکل باشد.

  • روغن را هم اضافه کرده و هم بزنید.

  • روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید خمیر در یک محل نسبتا گرم ( 37 درجه سانتیگراد) بماند تا حجم آن دو برابر شود. این مدت ممکن است تا یکساعت طول بکشد.

  • بعد از این مدت روی خمیر حباب می زند. خمیر را هم بزنید.

  • یک  تابه 20 سانتیمتری روی شعله گاز قرار دهید. شعله گاز را به مدت 5 ثانیه روشن کنید. بعد شعله را خاموش کنید.

  • با کمی روغن تابه را چرب کنید. خمیر را در تابه بریزید و روی تابه یک فویل آلومینیوم بگذارید و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه بماند تا حجم آن دوبرابر شود.

  • بعد شعله را روشن کنید و دما را کم کنید و بگذارید به مدت 10 تا 13 دقیقه بپزد. در این مدت باید فویل روی تابه باشد.

  • وقتی روی نان خودش را گرفت و زیر آن طلائی شد، برگردانید، فویل را روی تابه بگذارید و اجازه دهید طرف دیگرهم به مدت 5 تا 6 دقیقه روی شعله کم بپزد.

  • می توانید این نان را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 170 سانتیگراد بپزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 برش نان کافیست. به ازای هر برش نان: انرژی 168 کالری، پروتئین 3.3 گرم، کربوهیدرات 32 گرم، فیبر رژیمی 0.8 گرم، قند 5.2 گرم، چربی 2.8 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، کلسترول 3 میلی گرم، سدیم 19 میلی گرم، پتاسیم 48 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید