شیر ولرم را در یک کاسه بریزید و خمیرمایه فوری و شکر را به آن اضافه کنید. ده دقیقه کناری بگذارید تا خمیرمایه فعال شود.
در مرحله بعد آرد برنج و نمک را به مخلوط بالا اضافه کنید.
چون آردهای برنج کیفیت مختلفی دارند، اگر لازم بود باز شیر اضافه کنید تا غلظت خمیر مانند شکل باشد.
روغن را هم اضافه کرده و هم بزنید.
روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید خمیر در یک محل نسبتا گرم ( 37 درجه سانتیگراد) بماند تا حجم آن دو برابر شود. این مدت ممکن است تا یکساعت طول بکشد.
بعد از این مدت روی خمیر حباب می زند. خمیر را هم بزنید.
یک تابه 20 سانتیمتری روی شعله گاز قرار دهید. شعله گاز را به مدت 5 ثانیه روشن کنید. بعد شعله را خاموش کنید.
با کمی روغن تابه را چرب کنید. خمیر را در تابه بریزید و روی تابه یک فویل آلومینیوم بگذارید و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه بماند تا حجم آن دوبرابر شود.
بعد شعله را روشن کنید و دما را کم کنید و بگذارید به مدت 10 تا 13 دقیقه بپزد. در این مدت باید فویل روی تابه باشد.
وقتی روی نان خودش را گرفت و زیر آن طلائی شد، برگردانید، فویل را روی تابه بگذارید و اجازه دهید طرف دیگرهم به مدت 5 تا 6 دقیقه روی شعله کم بپزد.
می توانید این نان را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 170 سانتیگراد بپزید.