نان بدون نیاز به ورز

نانی با بافت عالی.

متعلق به دسته های

نان بدون نیاز به ورز

مواد اولیه

  • آرد: 300 گرم
  • نمک: 4.5 گرم
  • مخمر فوری: 3 گرم
  • آب: 210 گرم

دستور تهیه

  • در یک کاسه، آب ولرم را همراه یک قاشق چایخوری شکر و مخمر بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.
  • در یک ظرف، آرد و نمک را مخلوط کرده و آب را بیفزایید و با یک قاشق چوبی هم بزنید.
  • روی کاسه را  با یک سلفون بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 12 تا 24 ساعت بماند.
  • بعد خمیر را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید 3 تا 5 روز در یخچالبماند.
  • سپس خمیر را روی یک سطح آرد باشی بگذارید و به آن شکل یک نان بیضی بدهید. روی آن را با حوله آشپزخانه بپوشانید و بگذارید 2 تا 4 ساعت دیگر در دمای اتاق بماند.
  • در همین زمان فر را در دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید یک قابلمه استیل داخل فر قرار دهید.
  • وقتی خمیر بالا آمد، روی آن با چاقو دو یا سه برش به عمق 1 سانتیمتر ایجاد کنید.
  • خمیر را به سرعت در قابلمه قرار دهید. و در آن را بگذارید و آن را در فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزد.
  • سپس در قابلمه را برداشته و اجازه دهید حدود 30 تا 45 دقیقه دیگر بپزد تا زمانی که یک ترمومتر را داخل آن قرار می دهید دمای داخلی حدود 98 درجه سانتیگراد باشد.

نکات

این نان را می توانید برای 3 روز در یک فویل بپیچید و در دمای اتاق نگهداری کنید.

قبل از استفاده کمی در فر داغ را روی تابه گرم کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 182 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 36 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، چربی 1 گرم، کلسیم 9 میلی گرم، سدیم 293 میلی گرم، پتاسیم 55 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید