نان باگل

این نان خوش طعم به جزو ثابت صبحانه شما تبدیل خواهد شد.

متعلق به دسته های

  • نان ها
نان باگل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • مخمر: 1 قاشق غذاخوری

  • آب ولرم: 1 و 1/4 لیوان

  • روغن  مایع: 3 قاشق غذاخوری

  • شکر: 3 قاشق غذاخوری

  • شکر قهوه ای: 1 قاشق چایخوری

  • عسل: 3 قاشق غذاخوری + 1/4 لیوان

  • نمک: 1 و 1/2 قاشق چایخوری

  • تخم مرغ: 1 عدد

  • آرد نان یا آرد شیرینی پزی: 4 تا 5 لیوان

  • دانه کنجد : اختیاری

دستور تهیه

  • در یک ظرف مخمر و یک قاشق غذاخوری شکر را روی آب ولرم بریزید و کمی مخلوط کنید. اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.

  • بعد از فعال شدن مخمر، روغن، باقی شکر سفید و شکر قهوه ای، 3 قاشق غذاخوری عسل، نمک، و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

  • آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر منسجم شده و به دست نچسبد. ممکن است نیاز به آرد کمتری باشد.

  • خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده بگذارید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. با ادامه ورز دادن خمیر حالت الاستیک پیدا می کند. 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.

  • خمیر را در یک کاسه بگذارید روی آن را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و بگذارید ده دقیقه استراحت کند.

  • از خمیر دوازده توپ درست کنید و مانند شکل آن را به شکل حلقه درآورید.

  • بعد از آماده شدن نان ها، روی آن ها را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر استراحت کند.

  • یک قابلمه را با 8 لیوان آب و باقیمانده عسل پر کند و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

  • نان ها را در آب جوش بیندازید. هر طرف نان را 45 ثانیه در آب بپزید. سپس از آب بیرون بیاورید.

  • در این مرحله می توانید از هر کنجد استفاده کنید و آن را روی نان ها بپاشید.

  • نان ها را با فاصله 5 سانتیمتر در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید بگذارید و به مدت 12 دقیقه در فر با دمای 210 درجه سانتیگراد بپزید. سپس هر نان را برگردانید و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلائی شود.

     

سیمیت

نکات

این نان را می توانید با پنیر، پنیرخامه ای، انواع سبزیجات و غذاهای پروتئینی مانند تخم مرغ و حمص و سالاد تن ماهی استفاده کنید.

نان ها را بیش از اندازه در آب نجوشانید زیرا کیفیت آن از بین خواهد رفت.

از افزودن آرد بیش از حد نیاز خودداری کنید زیرا از پف کردن نان جلوگیری خواهد کرد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 248 کالری، پروتئین 5.3 گرم، کربوهیدرات 46.8 گرم، فیبر رژیمی 1.3 گرم، قند 11.1 گرم، چربی 4.3 گرم، چربی اشباع 0.4 گرم، کلسترول 14 میلی گرم، کلسیم 10 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 7 میلی گرم، پتاسیم 60 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید