در یک ظرف مخمر و یک قاشق غذاخوری شکر را روی آب ولرم بریزید و کمی مخلوط کنید. اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.
بعد از فعال شدن مخمر، روغن، باقی شکر سفید و شکر قهوه ای، 3 قاشق غذاخوری عسل، نمک، و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر منسجم شده و به دست نچسبد. ممکن است نیاز به آرد کمتری باشد.
خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده بگذارید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. با ادامه ورز دادن خمیر حالت الاستیک پیدا می کند. 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.
خمیر را در یک کاسه بگذارید روی آن را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و بگذارید ده دقیقه استراحت کند.
از خمیر دوازده توپ درست کنید و مانند شکل آن را به شکل حلقه درآورید.
بعد از آماده شدن نان ها، روی آن ها را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر استراحت کند.
یک قابلمه را با 8 لیوان آب و باقیمانده عسل پر کند و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
نان ها را در آب جوش بیندازید. هر طرف نان را 45 ثانیه در آب بپزید. سپس از آب بیرون بیاورید.
در این مرحله می توانید از هر کنجد استفاده کنید و آن را روی نان ها بپاشید.
نان ها را با فاصله 5 سانتیمتر در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید بگذارید و به مدت 12 دقیقه در فر با دمای 210 درجه سانتیگراد بپزید. سپس هر نان را برگردانید و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلائی شود.