نان ابری

نان کم کربوهیدرات و کم کالری

نان ابری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
  • خامه ترش: 1/4 لیوان (برای طرز تهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • ریحان خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • آویشن خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید.
  • سفیده ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و وقتی ظرف را برمی گردانید، از ظرف نریزد و کناری بگذارید.
  • خامه ترش را در یک ظرف دیگر بریزید و ده ثانیه با همزن بزنید.
  • زرده ها را یکی یکی به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کرمی شود.
  • ریحان، آویشن و نمک را اضافه کنید.
  • با کمک یک قاشق یا لیسک، سفیده تخم مرغ زده شده را به مخلوط خامه و زرده تخم مرغ اضافه کرده و آرام مخلوط کنید.
  • روی یک سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
  • یک سوم لیوان از مواد را روی کاغذ روغنی بگذارید و به اندازه یک دیسک ده سانتیمتری پخش کنید.
  • بین دیسک ها 5 سانتیمتر فاصله بگذارید.
  • فر را با دمای 145 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سینی را به مدت 28 تا 30 دقیقه در آن قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
  • سپس از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه سرد شود و سرو کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 31 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 1 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 57 میلی گرم، ویتامین آ 109 واحد، کلسیم 16 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 73 میلی گرم، پتاسیم 48 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید