میگو کره ای کتو

این غذای ساده علاوه بر پروتئین فیبر بالایی دارد و برای افرادی که رژیم کتوژنیک دارند مناسب است.

میگو کره ای کتو

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • میگو: 450 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: 3 قاشق چایخوری
  • گوجه گیلاسی: 150 گرم
  • بروکلی: 220 گرم
  • بیبی اسفناج: 3 لیوان
  • خامه: 1/2 لیوان
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • ریحان تازه خرد شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • روغن زیتون را در تابه ریخته و میگوها را تفت دهید و نمک و فلفل بزنید.
  • در یک تابه دیگر کره را ذوب کنید و سیر خرد شده را در آن تفت دهید. 
  • سپس بروکلی، گوجه گیلاسی و اسفناج ها را به سیر اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  • نمک و فلفل را بیفزایید.
  • سپس خامه و پنیر را بیفزایید و اجازه دهید پنیرها ذوب شده و سس کمی غلیظ شود.
  • میگوهای تفت داده شده را اضافه کنید.
  • با سبزیجات مخلوط کرده و سرو کنید.

نکات

می توانید بجای میگو از هر پروتئین دریایی دیگر مانند انواع ماهی ها استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 428 کالری، پروتئین 29 گرم، کربوهیدرات 6.8 گرم، چربی 31.8 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید