صفحه اصلی » کیک و شیرینی » شیرینی/شکلات » مینی چیزکیک چیپس شکلاتی کتو
یک چیزکیک کم کربوهیدرات با کراست شکلاتی و فیلینگ نرم و پنیری
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کتوژنیک
کراست شکلاتی (لایه زیرین)
کره: 6 قاشق غذاخوری
آرد بادام: 1 و 1/4 لیوان
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شکر یا جایگزین های کم کالری شکر: 2 قاشق غذاخوری
مواد داخلی
پنیر خامه ای: 450 گرم
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
شکر یا شیرین کننده مصنوعی: 1/2 لیوان
چیپس شکلاتی: 1 لیوان
فر را در دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای تهیه کراست، کره ذوب شده، آرد بادام، پودر کاکائو، و شیرین کننده را مخلوط کنید.
یک قالب مافین 12 تایی استاندارد را آماده کنید در کاغذ بیندازید.
حدود یک قاشق غذاخوری از کراست را در هر قالب ریخته و کاملا فشرده کنید.
برای تهیه مواد پنیری، پنیر خامه ای، تخم مرغ، وانیل، شیرین کننده را مخلوط کرده و خوب بزنید.
چیپس شکلاتی را بیفزایید.
از مواد داخل قالب ها روی کراست ها بریزید و حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.
بعد از بیرون آوردن از فر اجازه دهید 30 دقیقه در قالب سرد شود. سپس از قالب درآورده و قبل مصرف اجازه دهید کاملا سرد شود.
برای اینکه این دستور مناسب رژیم کتوژنیک باشد، از شیرین کننده مصنوعی مناسب استفاده کنید.
این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.
این مقدار برای تهیه 12 مینی چیزکیک کافیست. به ازای هر عدد: انرژی 314 کالری، پروتئین 6.1 گرم، کربوهیدرات 10.9 گرم، فیبر رژیمی 5.7 گرم، قند 3 گرم، چربی 25.9 گرم، کلسترول 71.3 میلی گرم، سدیم 200.6 میلی گرم،
منبع: