مینی چیزکیک چیپس شکلاتی کتو

یک چیزکیک کم کربوهیدرات با کراست شکلاتی و فیلینگ نرم و پنیری

مینی چیزکیک چیپس شکلاتی کتو

مواد اولیه

کراست شکلاتی (لایه زیرین)

  • کره: 6 قاشق غذاخوری

  • آرد بادام: 1 و 1/4 لیوان

  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

  • شکر یا جایگزین های کم کالری شکر: 2 قاشق غذاخوری

مواد داخلی

  • پنیر خامه ای: 450 گرم

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

  • شکر یا شیرین کننده مصنوعی: 1/2 لیوان

  • چیپس شکلاتی: 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • برای تهیه کراست، کره ذوب شده، آرد بادام، پودر کاکائو، و شیرین کننده را مخلوط کنید.

  • یک قالب مافین 12 تایی استاندارد را آماده کنید در کاغذ بیندازید.

  • حدود یک قاشق غذاخوری از کراست را در هر قالب ریخته و کاملا فشرده کنید.

  • برای تهیه مواد پنیری، پنیر خامه ای، تخم مرغ، وانیل، شیرین کننده را مخلوط کرده و خوب بزنید.

  • چیپس شکلاتی را بیفزایید.

  • از مواد داخل قالب ها روی کراست ها بریزید و حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.

  • بعد از بیرون آوردن از فر اجازه دهید 30 دقیقه در قالب سرد شود. سپس از قالب درآورده و قبل مصرف اجازه دهید کاملا سرد شود.

نکات

برای اینکه این دستور مناسب رژیم کتوژنیک باشد، از شیرین کننده مصنوعی مناسب استفاده کنید.

این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 مینی چیزکیک کافیست. به ازای هر عدد: انرژی 314 کالری، پروتئین 6.1 گرم، کربوهیدرات 10.9 گرم، فیبر رژیمی 5.7 گرم، قند 3 گرم، چربی 25.9 گرم، کلسترول 71.3 میلی گرم، سدیم 200.6 میلی گرم، 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید