موس هلو

یک دسر دلپذیر برای روزهای گرم برای کودکان و بزرگسالان

متعلق به دسته های

موس هلو

مواد اولیه

موس:

  • هلو رسیده بدون پوست خرد شده: نیم کیلو

  • آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری

  • آب سرد: 1/4 لیوان

  • پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

  • شکر: 1/3 لیوان

  • خامه: 1 لیوان

رویه:

  • هلو رسیده، بدون پوست اسلایس شده: 1 عدد

  • آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری

  • شکر: 2 قاشق غذاخوری

  • برگ ها نعنا: کمی

دستور تهیه

  • برای تهیه موس، هلوها را در غذاساز بریزید همراه آب لیمو و پوره کنید.

  • در یک ظرف کوچک، آب سرد را بریزید و ژلاتین را روی آب بپاشید. بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس شکر را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی حل شد از روی حرارت بردارید.

  • مخلوط ژلاتین را به پوره هلو بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

  • آن را بپوشانید و به مدت دست کم دو ساعت در یخچال قرار دهید تا پوره شروع به سفت شدن کند.

  • وقتی شروع به سفت شدن کرد خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

  • خامه را به پوره هلو اضافه کنید.

  • مخلوط را بین شش لیوان تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرند.

    برای تهیه رویه: هلوها را با شکر و آبلیمو مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. وقتی به جوش آمد برای دو دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. سپس روی موس بریزید.

    با نعنا تزئین کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 لیوان موس کافیست. به ازای هر لیوان: انرژی 169 کالری، پروتئین 1.7 گرم، کربوهیدرات 25.5 گرم، فیبر رژیمی 0.5 گرم، قند 25 گرم، چربی 7.5 گرم، چربی اشباع 4.7 گرم، کلسترول 27 میلی گرم، کلسیم 14 میلی گرم، سدیم 12 میلی گرم، پتاسیم 77 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید