مرغ پاپریکاش

یک غذای مجارستانی که در کنار یک سالاد سبزیجات وعده غذایی کاملی است

مرغ پاپریکاش

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • سینه های مرغ را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل آغشته کنید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط قرار داده، مرغ را بیفزایید و تفت دهید تا بپزد.
  • مرغ ها را از تابه خارج کنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
  • یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را همراه پیاز در تابه بریزید و هم بزنید تا کمی نرم و طلائی شود.
  • قارچ ها را اضافه کنید و بپزید.
  • پاپریکا، فلفل قرمز و باقیمانده نمک را اضافه کرده و هم بزنید.
  • عصاره مرغ و خامه ترش را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و به تابه بیفزایید.
  • اجازه دهید روی دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند.
  • مرغ ها را به تابه اضافه نمایید و اجازه دهید بماند تا بپزد.
  • زمان سرو جعفری خردشده روی آن بریزید.

نکات

می توانید بجای عصاره مرغ خانگی از قرص های اماده عصاره استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 282 کالری، پروتئین 28.5 گرم، کربوهیدرات 8.3 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 4.1 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 4.1 گرم، کلسترول 96.9 میلی گرم، ویتامین آ 1322.5 واحد، ویتامین سی 3.7 میلی گرم، فولات 25.7 میکروگرم، کلسیم 48.7 میلی گرم، آهن 1.3 میلی گرم، منیزیم 42.7 میلی گرم، سدیم 365.1 میلی گرم، پتاسیم 779.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید