5 لیوان آب یا شیر روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس دما را کاهش دهید.
در ظرف را به صورت نیمه ببنید و حدود 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. گاهی هم بزنید.
سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید و 5 دقیقه بماند.
نکات
می توانید به اندازه دلخواه از شیرین کننده دلخواه خود مانند عسل، شکر، شیرین کننده کم کالری استفاده کنید.
در زمان سرو می توانید روی آن مغزها یا میوه های خشک بریزید.
می توانید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف بریزید و در زمان مصرف، برای هر نفر یک سوم لیوان از مواد خشک را با یک و یک چهارم لیوان آب یا شیر روی حرارت بگذارید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک سوم لیوان از مخلوط خشک): انرژی 196 کالری، پروتئین 6.2 گرم، کربوهیدرات 35.5 گرم، فیبر رژیمی 6.1 گرم، قند 8.2 گرم، چربی 4.2 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 6.4 واحد، ویتامین سی 0.4 میلی گرم، فولات 36.6 میکروگرم، کلسیم 59.1 میلی گرم، آهن 2.3 میلی گرم، منیزیم 91.3 میلی گرم، سدیم 148.5 میلی گرم، پتاسیم 247.4 میلی گرم