ماگ کیک براونی شکلاتی

کیک گیاهی با بافت مرطوب

متعلق به دسته های

ماگ کیک براونی شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد گندم کامل: 1/4 لیوان
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر یا شیر بادام: 2 قاشق غذاخوری
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سیب: 1 قاشق غذاخوری (برای طرز تهیه سس سیب خانگی کلیک کنید)
  • چیپس شکلاتی: 1/2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • آرد، پودر کاکائو، و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • شیر بادام، عسل و سس سیب را اضافه کنید.
  • یک ماگ مناسب (300 سی سی) را چرب کنید و مواد را در آن بریزید.
  • در صورت تمایل روی آنها چیپس شکلاتی بریزید.
  • ماگ را به مدت 60 ثانیه در قدرت بالای مایکروویو قرار دهید. اگر نیاز بود زمان را افزایش دهید.
  • قبل از سرو اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه سرد شود.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 1 ماگ کیک کافیست. به ازای یک ماگ کیک: انرژی 245 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 57 گرم، فیبر رژیمی 7 گرم، قند 26 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 67 واحد، کلسیم 246 میلی گرم، آهن 5 میلی گرم، منیزیم 10 میلی گرم، سدیم 270 میلی گرم، پتاسیم 251 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید