مافین چدار و سیب زمینی

این مافین ها را می توانید به راحتی در آخر هفته تهیه کرده و به عنوان صبحانه یا شام سریع در طول هفته استفاده کنید.

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی خرد شده: 1 و نیم لیوان
  • پیاز قرمز خرد شده: 1 لیوان
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  • پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان
  • شیر کم چرب: 1/2 لیوان
  • پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • اسفناج خرد شده: 1 و نیم لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب مافین 12 عددی را با روغن چرب کنید.
  • روغن را روی حرارت بگذارید. سیب زمینی، پیاز و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید سرد شود.
  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، پنیر، شیر، فلفل و 1/2 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید. 
  • اسفناج و مخلوط سیب زمینی را در مخلوط تخم مرغ بریزید. 
  • مواد را در قالب ها بریزید. 
  • به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
  • قبل از جدا کردن از قالب اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود.

نکات

می توانید این مافین ها را از قبل تهیه کنید. هر کدام را در یک سلفون بپیچید و به مدت 3 روز در یخچال یا یک ماه در فریزر نگهداری کنید. سپس برای گرم کردن 30 تا 60 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

ارزش غذایی

به ازای هر مافین: انرژی 117 کالری، پروتئین 6.8 گرم، کربوهیدرات 5.2 گرم، فیبر رژیمی 0.6 گرم، قند 1.4 گرم، چربی 7.8 گرم، چربی اشباع 2.6 گرم، کلسترول 140 میلی گرم، ویتامین آ 600 واحد، ویتامین سی 3.6 میلی گرم، فولات 29.9 میکروگرم، کلسیم 86 میلی گرم، آهن 0.8 میلی گرم، سدیم 248 میلی گرم، پتاسیم 185 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید