مافین سیب و دارچین

یک میان وعده یا صبحانه از پیش آماده

متعلق به دسته های

مافین سیب و دارچین

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد گندم (ترجیحا گندم کامل): 2 لیوان
  • دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • باترمیلک: 3/4 لیوان (برای طرز تهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 1/2 لیوان
  • سیب خردشده: 2 لیوان
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد، دارچین، بکینگ پودر، و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • تخم مرغ، باترمیلک، شکر قهوه ای و وانیل را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید. مخلوط را به آرامی در مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.
  • کره ذوب شده را اضافه کنید.
  • سیب ها را هم بریزید.
  • در قالب دوازده تایی مافین کاغذ مافین بیندازید.
  • در هر قالب یک سوم لیوان از خمیر را بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند و وقتی خلال دندان را در آن فرو می برید تمیز بیرون بیاید.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرژی 220 کالری، پروتئین 4.4 گرم، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر رژیمی 2.7 گرم، قند 17.1 گرم، چربی 8.6 گرم، چربی اشباع 5.1 گرم، کلسترول 52 میلی گرم، ویتامین آ 301.3 واحد، ویتامین سی 1.1 میلی گرم، فولات 5.6 میکروگرم، کلسیم 64.2 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 4.4 میلی گرم، سدیم 252.6 میلی گرم، پتاسیم 88.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید