مافین جوپرک و شکر قهوه ای

این مافین می تواند برای صبحانه یا میان وعده استفاده شود.

متعلق به دسته های

  • شیرینی
مافین جوپرک و شکر قهوه ای

مواد اولیه

  • جوپرک: 1 لیوان
  • آرد گندم کامل: 1 لیوان
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • شیر: 3/4 لیوان
  • روغن کانولا (یا هر روغن مایع دیگر): 1/4 لیوان
  •  آرد سفید: 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک ظرف، آرد کامل، آرد سفید، جوپرک، بکینگ پودر، نمک و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ ها، شیر، روغن و وانیل را مخلوط کرده و مخلوط جوپرک را به آن اضافه کنید.
  • خمیرها را در قالب های مافین بریزید و به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

نکات

این مافین را در حالی که گرم است می توانید با کمی عسل یا کره بادام زمینی سرو کنید.

هر مافین معادل دو واحد نشاسته و یک و نیم واحد روغن است.

ارزش غذایی

به ازای هر لیوان: انرژی 192 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 30 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 14 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید