مافین بروکلی، چدار و کینوا

این مافین کینوا، کم کربوهیدارت بوده و منیع خوبی از پروتئین است علاوه برا این طعم مطبوع پنیر نیز دارد.

متعلق به دسته های

مافین بروکلی-چدار و کینوا

مواد اولیه

  •  کینوا: 1.2 لیوان
  • بروکلی خرد شده: 3/4 لیوان
  • پنیر چدار رنده شده: 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • کینوا را با کمی نمک و حداقل آب مورد نیاز بپزید تا در انتها آبی باقی نماند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
  • بروکلی خرد شده، پنیر چدار، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیار و نمک و فلفل را به کینوا اضافه کنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید.
  • مخلوط را در قالب های مافین (24 عددی)  بریزید. روی مافین ها را کمی روغن اسپری کنید.
  • به مدت 22 تا 25 دقیقه بپزید. اجازه دهید سرد شود و سپس از قالب جدا کنید.

نکات

  • اگر از کاغذ روغنی در مافین ها استفاده کنید باید قبل از جداکردن کاغذها مافین ها به مدت 2 ساعت در یخچال سرد شوند تا کاغذها  راحتتر جدا شوند.
  • این مافین ها را به مدت سه روز در یخچال می توانید نگهداری کنید.

ارزش غذایی

در 2 عدد مافین: 87 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 7.8 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، ویتامین آ 345 واحد، ویتامین سی 6.2 میلی گرم، فولات 29.7 میکروگرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 208.7 میلی گرم

منبع: Diabetic Living Magazine, Summer 2019

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید