ماست با انجیر و عسل

یک میان وعده ساده مدیترانه ای با پتاسیم بالا

متعلق به دسته های

ماست با انجیر و عسل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست یونانی کم چرب: 2/3 لیوان

  • انجیر خردشده: 3 عدد

  • عسل: 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • ماست را در یک کاسه بریزید و انجیر را روی آن قرار دهید.

  • عسل را روی آنها بریزید.

نکات

می توانید بجای انجیرتازه از انجیر خشک استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 208 کالری، پروتئین 9.4 گرم، کربوهیدرات 39.1 گرم، فیبر رژیمی 2.5 گرم، قند 35.1 گرم، چربی 2.8 گرم، چربی اشباع 1.7 گرم، کلسترول 9.8 میلی گرم، ویتامین آ 85.8 واحد، ویتامین سی 1.7 میلی گرم، فولات 20.5 میکروگرم، کلسیم 340.6 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 45.2 میلی گرم، سدیم 117.4 میلی گرم، پتاسیم 560.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید