در یک ظرف، سرکه، آب، شکر و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس آن را روی لوبیاسبزها بریزید و مقداری بالای ظرف را خالی بگذارید.
اجازه دهید ده ساعت در دمای اتاق بماند.
سپس ظرف ها را به مدت دو تا سه هفته در یک مکان سد و تاریک قرار دهید تا تخمیر انجام شود.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 25 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 2.6 گرم، چربی 0.1 گرم