لوبیاسبز شور

انتخاب مناسب برای ساندویچ ها یا کنار دیگر غذاها

متعلق به دسته های

لوبیاسبز شور

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لوبیاسبز تازه: 900 گرم
  • سرکه سیب: 1 لیوان
  • آب گرم: 2 لیوا
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه: 3 قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • لوبیاسبزها و شوید را در ظرف های شیشه ای بریزید.
  • در یک ظرف، سرکه، آب، شکر و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس آن را روی لوبیاسبزها بریزید و مقداری بالای ظرف را خالی بگذارید.
  • اجازه دهید ده ساعت در دمای اتاق بماند.
  • سپس ظرف ها را به مدت دو تا سه هفته در یک مکان سد و تاریک قرار دهید تا تخمیر انجام شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 25 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 2.6 گرم، چربی 0.1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید