لقمه های پنیری با کنجد

یک پیش غذای ادویه دار و شور و شیرین

متعلق به دسته های

لقمه های پنیری با کنجد

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا یا صبحانه 240 گرم
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • دانه کنجد 2/3 لیوان
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • پنیر فتا را به صورت مکعب های دو سانتیمتری برش بزنید.
  • تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و هم بزنید.
  • دانه کنجد را در یک ظرف مسطح پخش کنید.
  • مکعب های پنیر را در تخم مرغ بزنید و در دانه های کنجد بغلتانید تا همه اطراف پنیر به کنجد آغشته شود.
  • پنیر ها را روی سینی فر که یک قاشق کف آن روغن ریخته اید قرار داده و دست کم به مدت ده دقیقه و نهایت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • یک قاشق روغن باقیمانده را روی پنیر ها بریزید.
  • سینی را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • عسل، پودر چیلی، رنده پوست لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  • در زمان سرو مخلوط عسل را روی لقمه های پنیر بریزید.
  • در صورت تمایل روی آن ها آویشن بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 5 تا 6 لقمه): انرژی 166 کالری، چربی 13 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 37 میلی گرم، کربوهیدرات 7 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 6 گرم، فیبر 1 گرم، سدیم 281 میلی گرم، پتاسیم 25 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید