لازانیا کینوا

لازانیا گیاهی متفاوت با کلسیم بالا

لازانیا کینوا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: 2 لیوان
  • کینوا: 1 لیوان
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 لیوان
  • قارچ خردشده: 1 لیوان
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • پوره گوجه فرنگی: 2 لیوان
  • پنیر خامه ای: 2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • ریحان تازه 2 قاشق غذاخوری یا ریحان خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • آویشن: 1 قاشق غذاخوری
  • کدو خردشده: 2 لیوان
  • اسفناج تازه: 2 لیوان
  • پنیر پیتزا: 1 و نیم لیوان

دستور تهیه

  • آب و کینوا را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد دمای شعله را کاهش دهید و در ظرف را بگذارید. 15 دقیقه بپزد.
  • در یک ظرف دیگر روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.
  • قارچ ها را هم بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود.
  • سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  • پنیر خامه ای و تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • پنیرپارمسان، ریحان و آویشن را بیفزایید.
  • یک ظرف مستطیل مناسب فر را چرب کنید.
  • یک لایه کینوا کف ظرف بریزید.
  • یک سوم از مخلوط قارچ را روی آن بریزید.
  • کدوهای برش خورده را روی آن بچینید.
  • مخلوط پنیرخامه ای را روی آن بریزید.
  • سپس نیمی از مخلوط قارچ را دوباره بریزید.
  • برای لایه بعد اسفناج ها را بریزید.
  • در نهایت باقی سس را ریخته و پنیر موتزارلا یا پیتزا را روی آن بریزید.
  • ظرف را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که اطراف آن حباب بزند و لبه ها قهوه ای شده و پنیر ذوب شود، در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از پخت اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند و بعد سرو نمایید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر برش نفر: انرژی 266 کالری، پروتئین 18.5 گرم، کربوهیدرات 24 گرم، قند 7 گرم، چربی 11.2 گرم، چربی اشباع 3.8 گرم، کلسترول 41.4 میلی گرم، ویتامین آ 1236.6 واحد، ویتامین سی 12.4 میلی گرم، فولات 82.7 میکروگرم، کلسیم 257.4 میلی گرم، آهن 2.4 میلی گرم، منیزیم 77.2 میلی گرم، سدیم 507 میلی گرم، پتاسیم 565.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید