قارچ مزه دار

یک پیش غذا ایتالیایی

متعلق به دسته های

قارچ مزه دار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • قارچ خردشده: 3 لیوان
  • نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • آب نصف لیمو
  • جعفری تازه خردشده: 1/4 تا 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • در یک کاسه، قارچ خردشده، و نمک را مخلوط کرده و اجازه دهید یک تا یک ساعت و نیم بماند.
  • سپس آبکش کرده و آب را دور بریزید.
  • قارچ ها را در یک کاسه دیگر منتقل کنید و با روغن زیتون، آبلیمو و جعفری مخلوط کنید.
  • اجازه دهید 20 تا 30 بماند تا طعم ها ترکیب شوند.

نکات

این قارچ ها را می توانید با نان های تست سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 181 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 11 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 4 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسیم 3 میلی گرم، آهن 0.8 میلی گرم، سدیم 887 میلی گرم، پتاسیم 515 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید