قارچ شکم پر ساده

این پیش غذای ساده تعادل خوبی بین نرمی قارچ و تردی رویه آن دارد

متعلق به دسته های

قارچ شکم پر ساده

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • قارچ تازه: 670 گرم
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخروی
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پرک سوخاری: 1/4 لیوان و 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای: 110 گرم
  • جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • ساقه قارچ ها را جدا کرده و داخل کلاهک را بشورید.
  • ساقه ها را خرد کنید.
  • روغن را روی حرارت قرار داده، ساقه های خردشده را همراه سیر، نمک و فلفل کمی تفت دهید.
  • یک چهارم لیوان از پرک سوخاری را اضافه کنید و باز تفت دهید.
  • پنیر خامه ای، جعفری، آویشن و دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را بیفزاید.
  • سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید.
  • در هر کلاهک قارچ، یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بریزید.
  • 3 قاشق غذاخوری باقیمانده از پرک سوخاری را با 2 قاشق غذاخوری پارمسان مخلوط کنید.
  • قارچ های پرشده را در مخلوط پرک سوخاری و پنیر پارمسان بزنید تا با مخلوط پوشانده شود.
  • قارچ ها را در سینی فر بچینید. روی آنها کمی روغن اسپری کنید.
  • سینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 22 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلائی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر (سه قارچ): انرژی 75 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 2 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسیم 38 میلی گرم، پتاسیم 229 میلی گرم، سدیم 184 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید