فریتاتا (کوکو) سبزیجات

فریتاتا در فرهنگ غذایی بین الملل نوعی کوکو یا املت به شمار می رود.

متعلق به دسته های

فریتاتا سبزیجات

مواد اولیه

  • تخم مرغ: 5 عدد
  • شیر یا خامه: 1/4 لیوان
  • پنیر چدار رنده شده: 1/2 و 1/4 لیوان
  • قارچ خرد شده: 50 گرم
  • پنیر فتا: 50 گرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • حبه سیر: 1 حبه
  • سبزیجات خشک: 1/2 قاشق چایخوری ( بسته به سلیقه خودتان)
  • سیب زمینی: 175 گرم
  • کدو: 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه: 1/2 عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • فر را در دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سبزیجات (بجز قارچ) را با روغن، سبزیجات خشک، نمک و فلفل روی سینی فر مخلوط کنید. اجازه دهید 25 دقیقه بماند و تست شود. از فر بیرون آورده و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود.
  • دمای فر را به 180 درجه برسانید.
  • یک ظرف مناسب فر را چرب کنید (19 در 30 سانتیمتر). 
  • تخم مرغ، خامه یا شیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 
  • 2/3 سبزیجات تست شده را در ظرف فر پخش کنید و روی آنها مخلوط تخم مرغ بریزید. سپس بقیه سبزیجات را بریزید. 
  • پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.
  • در نهایت پنیر فتا خرد شده و سپس قارچ را روی آن بریزید.
  • برای 40 دقیقه در فر بپزید. 
  • از فر بیرون آورده و اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند.  

نکات

این کوکو تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است. 

استفاده از خامه بجای شیر بافت نرم تری به کوکو می دهد. 

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 332 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4 گرم، چربی 26 گرم، چربی اشباع 13 گرم، کلسترول 268 میلی گرم، ویتامین آ 5180 واحد، ویتامین سی 321 میلی گرم، کلسیم 277 میلی گرم، آهن 1.9 میلی گرم، سدیم 726 میلی گرم، پتاسیم 468 میلی گرم

منبع: recipetineats.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید