سبزیجات خشک: 1/2 قاشق چایخوری ( بسته به سلیقه خودتان)
سیب زمینی: 175 گرم
کدو: 1 عدد متوسط
فلفل دلمه: 1/2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه
فر را در دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سبزیجات (بجز قارچ) را با روغن، سبزیجات خشک، نمک و فلفل روی سینی فر مخلوط کنید. اجازه دهید 25 دقیقه بماند و تست شود. از فر بیرون آورده و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود.
دمای فر را به 180 درجه برسانید.
یک ظرف مناسب فر را چرب کنید (19 در 30 سانتیمتر).
تخم مرغ، خامه یا شیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
2/3 سبزیجات تست شده را در ظرف فر پخش کنید و روی آنها مخلوط تخم مرغ بریزید. سپس بقیه سبزیجات را بریزید.
پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.
در نهایت پنیر فتا خرد شده و سپس قارچ را روی آن بریزید.
برای 40 دقیقه در فر بپزید.
از فر بیرون آورده و اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند.
نکات
این کوکو تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.
استفاده از خامه بجای شیر بافت نرم تری به کوکو می دهد.
ارزش غذایی
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 332 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4 گرم، چربی 26 گرم، چربی اشباع 13 گرم، کلسترول 268 میلی گرم، ویتامین آ 5180 واحد، ویتامین سی 321 میلی گرم، کلسیم 277 میلی گرم، آهن 1.9 میلی گرم، سدیم 726 میلی گرم، پتاسیم 468 میلی گرم