فاهیتا مرغ

غذای ساده و پر فیبر

متعلق به دسته های

فاهیتا مرغ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 450 گرم
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی یا فلفل: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای زرد بزرگ خردشده: 1 عدد
  • پیاز زرد یا قرمز خردشده: 2 لیوان
  • آبلیمو:1 قاشق غذاخوری
  • نان تورتیلا یا لواش گرم شده: 8 عدد

دستور تهیه

  • سینه های مرغ را خرد کنید.
  • روغن، پودر چیلی، زیره، پودر سیر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • مرغ را اضافه کرده و با مخلوط ادویه مخلوط کنید.
  • فلفل دلمه ها و پیاز را نیز اضافه کنید.
  • مرغ و سبزیجات را به صورت یک لایه روی یک ظرف مناسب فر یا سینی فر بریزید.
  • سینی را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که مرغ ها بپزند. در طبقه دوم فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس گریل فر را به مدت 5 دقیقه روشن کنید.
  • بعد از پخت سینی فر را خارج کرده و روی آن آبلیمو بریزید.
  • نان های لواش را کمی در فر یا روی شعله گاز گرم کنید و غذای آماده را روی آنها سرو نمایید.

نکات

می توانید در زمان سرو روی آن گشنیز خردشده، یا خامه ترش بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 فاهیتا کافیست. به ازای هر فاهیتا: انرژی 175 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 2.5 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، کلسترول 41.4 میلی گرم، ویتامین آ 1006 واحد، ویتامین سی 70.3 میلی گرم، فولات 26 میکروگرم، کلسیم 37 میلی گرم، آهن 1.1 میلی گرم، منیزیم 42 میلی گرم، سدیم 285 میلی گرم، پتاسیم 380 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید