شیر بادام و آرد بادام

جانشین های گیاهی و کم کربوهیدرات در رژیم های گیاهخواری و کتوژنیک

شیر بادام و آرد بادام

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادام: 1 لیوان
  • آب: 4 لیوان
  • خرما: 1 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

شیر بادام

  • بادام را در یک ظرف بریزید و روی آن آب کافی بریزید تا حدود دو تا سه سانتیمتر روی آن ها را بپوشاند.
  • اجازه دهید 6 تا 48 ساعت بماند.
  • سپس آبکش کرده و بادام ها را زیر آب سرد بگیرید.
  • بادام ها را همراه 4 لیوان آب، خرما، و وانیل در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  • مواد را در یک پارچه کتان بریزید و فشار دهید تا شیر بادام خارج شود.

آرد بادام

  • مواد باقیمانده بادام، بعد از صاف کردن و جداکردن شیر را در سینی فر بریزید و در فر 70 درجه سانتیگراد به مدت 3 تا 4 ساعت قرار دهید تا خشک شود.
  • بعد از فر خارج کرده و در مخلوط کن یا آسیاب کاملا پودر کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 لیوان شیر بادام و یک لیوان آرد بادام کافیست. به ازای هر لیوان: انرژی 143 کالری، پروتئین 5.1 گرم، کربوهیدرات 6.7 گرم، فیبر رژیمی 3.1 گرم، قند 2.3 گرم، چربی 11.9 گرم، چربی اشباع 0.9 گرم، کلسیم 65 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، پتاسیم 188 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید