کیک هویج بدون نیاز به پخت

لقمه های کیک هویج دارچینی و یک میان وعده عالی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • هویج متوسط ، پوست کنده و خرد شده: 1 عدد
  • کره بادام: 1/2 لیوان
  • عسل: 1/2 لیوان
  • پودر نارگیل: 2 لیوان
  • جودوسر پرک” 2 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی سفید: اختیاری

دستور تهیه

  • هویج را به کاسه غذاساز اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ریز خرد شود.
  • سپس هویج را کناری بگذارید.
  • جودوسر پرک و نارگیل را در غذاساز خرد کنید.
  • تمام مواد دیگر از جمله هویج خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا «خمیر» صاف و چسبناکی شکل بگیرد.
  • شکلات چیپسی سفید را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خرد شود.
  • از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و به شکل توپ در آورید.
  • در یخچال نگهداری شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 30 توپ کافیست. به ازای هر توپ: انرژی 91 کالری، چربی 5 گرم، سدیم 42 میلی گرم، کربوهیدرات 9.9 گرم، فیبر 1.7 گرم، قند 3.7 گرم، پروتئین 1.9 گرم، ویتامین آ 17 میکروگرم، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، پتاسیم 69 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید